Ποιοι είμαστε

και γιατί να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας

Επιτραπέζια παιχνίδια

Μαθαίνουμε παίζοντας! Αυτό είναι ένα από τα motto της Schooltopia. Μέσα από τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν σε βάθος τη γλώσσα χωρίς άγχος. 
Λεξιλόγιο και προφορικός λόγος βελτιώνονται μέσα από το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά γίνονται πιο κοινωνικά κι αποκτούν επιπλέον  skills.

Ιστορίες

Το Storytelling είναι από τα πιο βασικά εργαλεία εκμάθησης της ξένης γλώσσας (και όχι μόνο). Μέσα από τις ιστορίες, τα παιδιά μαθαίνουν να καταλαβαίνουν καλύτερα γραπτό και προφορικό λόγο, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιο και μαθαίνοντας γραμματική χωρίς να το «καταλαβαίνουν». 
Τέλος, όταν τα ίδια διηγούνται τις ιστορίες γίνονται πιο δημιουργικά και αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους.
Γιατί όλα στη Schooltopia είναι σαν παραμύθι...

Αίθουσες και Τμήματα

Λένε πως τη διαφορά την κάνει ο δάσκαλος κι όχι η αίθουσα.
Ωστόσο, εμείς στη Schooltopia, φροντίζουμε να είναι οι αίθουσές μας πάντα περιποιημένες κι έτοιμες να κάνουν το μάθημα να μοιάζει με παιχνίδι.
Τα τμήματά μας είναι μικρά, το πολύ μέχρι 3 άτομα, ώστε να δίνεται πάντοτε ίδια βαρύτητα σε όλους τους μαθητές.

Βιβλιοθήκη

Τα βιβλία ανήκουν... στη βιβλιοθήκη της Schooltopia κι όχι στις τσάντες των παιδιών. 
Οι μαθητές έρχονται, μαθαίνουν και φεύγουν. Τα βιβλία τους παραμένουν στο σχολείο και τους περιμένουν για το επόμενο μάθημα. 
Για μας, στη Schooltopia, η μάθηση είναι μια ευχάριστη διαδικασία και θέλουμε τα παιδιά να ασχολούνται ενεργά και να τη βλέπουν σαν παιχνίδι.
Πώς θα το κάνουν αν «φορτώνονται» τα βιβλία στο σπίτι;


Glossobooks

Τα Glossobooks είναι βιβλία φτιαγμένα από εμπνευσμένους καθηγητές για ευτυχισμένα παιδιά. 
Συγκεκριμένα, τα Glossobooks, συμπληρώνουν την κύρια σειρά βιβλίων μας, στοχεύοντας σε διαφορετικούς τομείς της γλωσσικής ανάπτυξης κάθε επιπέδου. 
Τη νέα σχολική χρονιά θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της διδασκαλίας στη Schooltopia.

Schooltopia.space

Το schooltopia.space είναι το σημείο συνάντησης μαθητών και καθηγητή μετά τη λήξη του μαθήματος. Homework, αλλά και έξτρα εργασίες αναρτώνται εκεί για να μην έχει κανείς την απορία για το τι έχουν για την επόμενη φορά. 
Τέλος, στο .space το κάθε παιδί μπορεί να εκφράσει τις απορίες που τυχόν έχει για το μάθημα και να του απαντηθούν είτε από τον καθηγητή, είτε από τους συμμαθητές του.